Top-5-goedkope-cryptovaluta-

Top 5: goedkope cryptovaluta

Top 5: goedkope cryptovaluta

De laatste jaren zijn wij massaal overgestapt op het investeren in cryptovaluta.

Het crypto-avontuur begon met de beroemde Bitcoin (BTC), waarvan de waarde al snel begon toe te nemen.

Er zijn ongekend veel investeerders ontzettend rijk geworden met de Bitcoin en dat wekt vanzelfsprekend de interesse van andere beleggers.

In de tussentijd zijn er duizenden nieuwe cryptocurrency op de markt gekomen. Het gaat om projecten met geweldige oplossingen en een toekomstperspectief, maar ook om enkele projecten die eigenlijk weinig inhouden.

Desondanks kan de juiste investering altijd een mooi rendement opleveren. Je kan als nieuwkomer bijvoorbeeld kennis gaan maken met de altcoins en met kleine bedragen instappen.

Vandaar dat wij hieronder de 5 interessante goedkope cryptovaluta op een rijtje hebben gezet.

Cardano

1. Cardano 

De Cardano (ADA) is een relatief goedkope cryptomunt met een geweldige potentie. De cryptocurrency wist het afgelopen jaar al een enorme groei door te maken en daar lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen.

Er worden oplossingen aangeboden omtrent de smart contracts en de blockchain-technologie.

Je kan op het huidige moment voor minder dan één euro al een cryptomunt aanschaffen, waardoor het ook een leuk cryptoproject is voor de beginnende beleggers.

Daarnaast kan jij met de Cardano ook gaan staken en op die manier een passief inkomen vergaren.

De ADA is in begin 2022 nog altijd één van de interessante cryptoprojecten ter wereld.

Koers op 26 februari 2022: 0,79 euro
Hoogste koers ooit: 2,42 euro (augustus 2021)

XRP-ripple

Ripple 

De Ripple (XRP) is wellicht één van de bekendste cryptoprojecten van de laatste jaren. De laatste jaren kwam de munt nog wel eens negatief in het nieuws, vanwege enkele langlopende rechtszaken.

Het feit dat de cryptomunt nog altijd bestaat, dat toont aan dat het nog altijd een prima investering is. Je kan de Ripple nog goedkoop aanschaffen, want anders zal zijn als er een einde komt aan de rechtszaak.

De Ripple richt zich op snelle en vooral goedkope transacties, daar heeft het bedrijfsleven grote interesse in. De Ripple moet dan ook de munt voor betalingen gaan worden en de potentie is gigantisch. Als je nu instapt dan ben jij zeker weten op tijd, hoewel wij natuurlijk geen garantie op succes kunnen bieden.

Koers op 26 februari 2022: 0,67 euro
Hoogste koers ooit: 2,27 euro (5 januari 2018)

Chainlink 

De meeste investeerders spreiden hun kansen door te investeren in meer dan één cryptocurrency.

Het kan handig zijn om een portefeuille op te bouwen met meerdere cryptovaluta.

Een munt die niet mag ontbreken is de Chainlink (LINK). Het leuke is dat het team van Chainlink altijd actief is en al diverse projecten heeft gelanceerd.

Technisch gezien is de Chainlink een goede investering en de kenners zijn dan ook positief. Jij kan nu instappen in het veelbelovende cryptoproject en dat is al mogelijk met zeer lage bedragen. Dat komt mede door de lage prijs.

Koers op 26 februari 2022: 12,82 euro
Hoogste koers ooit: 42,58 euro (10 mei 2021)

Litecoin (LTC)

De Litecoin (LTC) werd bedacht en uitgebracht door Charlie Lee, een oud-medewerker van het bekende bedrijf Google. Het doel van het interessante project is om transacties sneller te laten verlopen en de kosten omlaag te brengen. Het uiteindelijke doel is dat de Litecoin voor alle betalingen kan worden gebruikt, bijvoorbeeld ook wanneer jij een broodje haalt bij een broodjeszaak. De Litecoin was één van de eerste cryptomunten ooit en is een populaire investering.

Koers op 26 februari 2022: 97,48 euro
Hoogste koers ooit: 323,84 euro (12 mei 2021)

Shiba-inu

Shiba Inu (SHIB)

De Shiba Inu (SHIB) staat ook wel bekend als de ‘Dogecoin-killer’. De munt begon als een groep en is een zogeheten memecoin.

Echter is de Shiba Inu de laatste jaren ongekend populair geworden en neemt het team alles ook steeds serieuzer.

Het project is dan ook interessant te noemen, want er worden continu nieuwe projecten gelanceerd. Binnenkort kan jij zelfs gebruik gaan maken van de eigen metaverse van Shiba Inu.

Er komt steeds meer interesse in de Shiba Inu, mede omdat de munten steeds zeldzamer worden. Dat komt grotendeels door de halving. Investeren in de Shiba Inu kan met lage bedragen.

Koers op 26 februari 2022: 0,000021 euro
Hoogste koers ooit: 0,000069 euro (28 oktober 2021)


Waar zijn de goedkope crypto te koop?

De goedkope cryptomunten die worden genoemd in dit artikel kan jij aanschaffen bij vrijwel alle brokers en exchanges. Wij raden je aan om een gratis account aan te maken bij de betrouwbare aanbieder Bitvavo. De exchange komt uit Nederland en staat geregistreerd bij de Nederlandsche Bank. Je kan handelen in meer dan 150 munten, zowel met lage als hoge bedragen. De transactiekosten zijn bijzonder laag en de klantenservice is gemakkelijk te bereiken. De nieuwkomers mogen de eerste 1000 euro investeren zonder transactiekosten. Handelen bij Bitvavo kan zowel via de website als de applicatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Education Template