Passief-inkomen

Passief inkomen genereren

Passief inkomen genereren

In tijden dat alles duurder wordt, willen mensen hun inkomen verhogen. Dit kan door een passief inkomen op te bouwen. Een passief inkomen is een inkomen waarvoor je niet meer hoeft te werken. Je hebt in het verleden gewerkt en krijgt daar nog steeds elke maand geld van.

 

Hoe-bouw-ik-een-passief-inkomen-op

Hoe bouw ik een passief inkomen op?

Met een passief inkomen zorg je ervoor dat geld voor jou gaat werken. Een passief inkomen kun je op verschillende manieren opbouwen. Je kunt passief inkomen op te bouwen door Youtube, affiliate marketing, beleggen en geld uitlenen.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden, met alles wat je uitleent kun je geld verdienen. Een passief inkomen kun je ook opbouwen door te beleggen in vastgoed.

Vastgoed wordt over de jaren steeds meer waard, de huurinkomsten gaan omhoog, maar je wordt zelf niet drukker. Een passief inkomen generen is goed voor je financieel toekomst.

Gemiddeld wordt jouw passief inkomen elk jaar steeds meer. Zeker als je een inkomen opbouwt uit affiliate marketing. Affiliate marketing is het promoten van andermans product. Voor elke product dat je gaat promoten, ontvang je een unieke link.

Kopen mensen producten of diensten via jouw link? Dan krijg je commissie. Hoeveel commissie je krijgt? Dan hangt van het product of de dienst af die je promoot.

Op het ene product zit meer marge, dan op het andere. Gemiddeld zitten er hoge commissie op software en online producten. In deze productgroepen zijn commissie van 50% geen uitzondering.

Door artikelen op jouw website te schrijven, krijg je over de jaren steeds meer bezoekers. Met meer bezoekers verdien je ook meer geld. Als je nu een artikel schrijft, kun je daar jaren later nog geld mee verdienen. Dit is een goed voorbeeld van passief inkomen.

Je werkt nu, en krijgt het geld over de jaren betaalt. Op de lange termijn kan affiliate marketing zorgen voor een mooi passief inkomen

Er zijn genoeg mensen die leven van affiliate marketing. Dit is écht niet zo moeilijk, jij kunt dit ook bereiken.

Door deze cursus te volgen, ben ik financieel vrij geworden

Op welke manieren kan ik passief inkomen opbouwen?

Je kunt een passief inkomen opbouwen door affiliate marketing, E-book schrijven of geld uitlenen.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Er zijn namelijk veel manieren om passief inkomen op te bouwen. Als je wil beginnen met affiliate marketing, kun je dit het best nu doen.

Hoe eerder je begint, hoe sneller je het resultaat ziet.

Als je geld wilt verdienene met affiliate marketing, ben je een website nodig. Deze kun je het beste maken met WordPress.

Om een webiste online te zetten, heb je ook hosting nodig. Deze kun je het best afsluiten bij Argeweb. Argeweb is een Nederlandse hostingbedrijf met Nederlandse klantenservice.

Zelf zijn we hier ook al jaren klanten, tot op heden, nog nooit problemen gehad.

Affiliate marketing

Met affiliate marketing kun je passief inkomen opbouwen. Je kunt geld verdienen met affiliate marketing, door een website te starten en te gaan bloggen. Jaarlijks beginnen steeds meer mensen met een affiliate marketing. Weinig mensen houden het bloggen vol, omdat ze direct nog geen resultaat zijn.

Het opbouwen van een affiliate marketing website is écht iets voor de lange termijn. De eerste maanden verdien je er niks mee, daarna wordt het elke maand meer.

Heb je eenmaal je eerste commissie ontvangen? Dan komen ze steeds sneller achter elkaar. Jouw website heeft namelijk een aantal maanden nodig om gevonden te worden in Google.

Als je eenmaal gevonden wordt en steeds meer blog-berichten gaat schrijven, word je steeds beter gevonden. Hoe beter je gevonden wordt, hoe meer bezoekers, hoe meer affiliate commissie.

In het begin verdien je hier weinig mee, maar op de lange termijn kun je een serieus passief inkomen opbouwen

Er zijn zelfs mensen die leven van passief inkomen door affiliate marketing. Wil je passief inkomen door affiliate marketing? Zorg er dan voor dat je over een onderwerp

Vastgoed

Het verhuren van vastgoed kan zorgen voor een enorm passief inkomen. Met de jaren kun je enorm vermogen opbouwen door vastgoed te kopen en daarna te verhuren.

Met de jaren worden huizen steeds duurder. Er komt ook steeds meer vragen naar huizen. Er wordt steeds minder gebouwd, terwijl de bevolking steeds harder groeit.

Het investeren in vastgoed kan in Nederland interessant zijn, maar je kunt ook kijken naar het buitenland.

In veel landen in Europa zijn de vastgoedprijzen niet zo hoog als in Nederland. Je kunt ook een vakantiehuis gaan verhuren in een warm land.

Denk hierbij aan een vakantiehuis in Spanje aan zee. In sommige regio’s in Spanje liggen de vastgoedprijzen enorm laag, terwijl de locatie uitstekend is. Hier koop je voor relatief weinig geld, een mooie villa met zwembad.

Deze kun je dan in de zomervakantie gaan verhuren. Er is dan enorm veel vragen naar vakantiehuizen in Spanje. Je zou hier geld mee kunnen verdienen, maar dit is afhankelijk van verschillende factoren. De aanschafprijs, de huurprijs en de onderhoudskosten spelen mee.

Je kunt een vakantiehuis niet zomaar aan iedereen verhuren. Als je in Nederland woont, moet er toch iemand zijn die het huis schoonmaakt en de sleutel aan de mensen geeft.

Dit gaat nog geld kosten. De kosten, kosten jouw rendement.

Auto verhuren

Je kunt je auto verhuren als je deze niet nodig bent. Met het verhuren van je auto kun je kleine bedragen verdienen. Maar alles is mooi meegenomen toch?

Je kunt bijvoorbeeld je auto verhuren via snapcarr. En kan dan ook iemand met jou meer rijden

De vergoedingen zijn niet heel hoog, maar een auto loopt toch op benzine en dat zal je moeten betalen. Alle kleine beetjes zijn dus mooi meegenomen.

Je kunt mensen meenemen wanneer je onderweg bent. Deze mensen staat vaak te wachten op route. Je hoeft dus niet om te rijden, maar kunt wel wat bij verdienen.

Huis verhuren

Als je op vakantie gaat, kun je jouw huis verhuren. Je kunt hier in korte tijd redelijk wat geld mee verdienen, vooral als je woont op een plek waar veel vakantiegangers komen.

Hierdoor kun je een deel van je vakantie terugverdienen. Er zijn niet veel mensen die dit doen, maar het worden er wel steeds meer.

Met de jaren zijn mensen meer op zoek naar manieren om geld te verdienen. Je huis verhuren als je op vakantie bent, is een slimme manier om extra geld te verdienen.

Ook kun je een deel van je huis verhuren. Als dit natuurlijk mag van de gemeente.

Dividend

Dividend is een mooi voorbeeld van passief inkomen. Je ontvangt dividend als je aandelen hebt. Meestal wordt dividend één keer per jaar uitgekeerd. Niet alle aandelen keren het uit. De aandelen die een hoog dividend hebben, zijn meestal banken.

Technologiebedrijven hebben een laag dividend. Sommige aandelen keren maandelijks dievend uit, andere één keer in het kwartaal.

Voor dividend hoef je alleen aandelen te kopen, het is dus écht een vorm van passief inkomen. Vooral bij aandelen met een hoog dividend kan dit inkomen enorm aantikken.

Als je veel geld in aandelen hebt, met veel dividend, kun je hier een mooi passief inkomen mee opbouwen. Tegenwoordig gaat er steeds meer mensen beleggen. Beleggen lijkt populairder dan ooit, toch lijden de meeste particuliere beleggers verlies.

Deze mensen doen maar wat, ze investeren lukraak wat geld in aandelen. Ze doen geen onderzoek en hebben geen beleggingsplan.

Meestal kopen ze aandelen als ze hoog staan en verkopen ze wanneer de aandelen gaan dalen. Vooraf is het daarom enorm belangrijk om een plan te maken. Als je geen plan hebt, lijd je vaker verlies met beleggen.

Schrijf gewoon een goed plan, waarin staat met welk bedrag je gaat investeren, voor hoelang en wat je wilt bereiken door te beleggen.

Als het dan minder gaat, kun je je hieraan vasthouden.

Crypto uitlenen

Crypto uitlenen of vastzetten, kan op de lange termijn veel passief inkomen opleveren. Je kunt jouw crypto uitlenen aan veel partijen. Let wel goed op, want er zijn veel oplichters actief. Als je jouw crypto wil uitlenen, kun je dit het best doen op een betrouwbaar platform.

De meeste mensen doen dit ook bij crypto.com. Crypto.com is één van de grootste en bekendste spelers in deze markt. Je kunt jouw crypto voor verschillende termijnen uitlenen.

Op crypto.com kun je een jaarlijks rendement behalen van 12%. Dit geldt als je hier je stablecoins vastzet.  Een voorbeeld van een stablecoin is Tether. Dit was ook de eerste stablecoin. Door deze altcoins kun je enorm veel rente ontvangen. Tot wel 12 procent per jaar! Dat is toch heel wat meer dat je krijgt bij de bank.

YouTube

YouTube, veel mensen zullen niet direct denken aan een passief inkomen, maar met YouTube kun je zeker een passief inkomen opbouwen.

Eerst stop je er namelijk heel veel tijd in, daarna wordt de video elk jaar weer bekeken. Met een filmpje dat je nu maakt, kun je jaren later nog geld verdienen. Op deze manier kun je toch een passief inkomen opbouwen met YouTube.

Er zijn YouTubers die gebruik maken van affiliate marketing. Zij promoten producten van andere bedrijven. Kopen mensen wat via hun link? Dan krijgen zij daar commissie voor.

Dit hoef je maar één keer te zeggen in een video, maar het levert jaren later nog wel commissie op. Als je geld wil verdienen met YouTube, moet je redelijk wat kijkers hebben. Of in een niche zitten waar adverteerders bereid, zijn om te betalen.

Bij video’s of beleggen en persoonlijk financiën krijg je meer per view. Omdat de meeste mensen die hier nakijken geld te besteden hebben, zijn adverteerders bereid om meer te betalen.

Naar sommige YouTubers kijken alleen maar kinderen, dan is he teen stuk minder interessant om te adverteren. Deze YouTubers krijgen een stuk minder betaalt per duizend views.

E-book schrijven

E-book is misschien wel de makkelijkste manier van passief inkomen. Veel mensen die een E-book hebben, halen alle informatie van hun eigen website. Deze teksten hebben ze geschreven, maar nu kunnen ze er makkelijk geld mee verdienen.

Als je een E-book koopt, wordt deze automatisch verstuurt. Je hebt hier dus helemaal geen werk mee. Het kost één keer tijd om een e-book te maken, daarna kun je er nog jaren geld mee verdienen. Dit is dus écht een vorm van passief inkomen.

Het schrijven van een E-book kunnen de meeste mensen zelf. Zeker als je bezig bent met affiliate marketing.

Het kan een leuk extra inkomen zijn als je een blog hebt. Heb je een blog of website met veel bezoekers? Dan kun je serieus geld verdienen.

Makkelijkste vorm van passief inkomen

Er zijn een aantal makkelijke vormen van passief inkomen. Deze hebben vooral te maken met investering. Het investeren in crypto en daarna vastzetten, is hier een goed voorbeeld van.

Je hoeft alleen de crypto te kopen en krijgt dan een jaarlijks rendement van minimaal 8%. Dat is toch heel wat meer dat je op de bang krijgt.

Een E-book is ook een mooie manier van passief inkomen. Sommige mensen zetten in een E-book alle berichten op hun website.

Ze hoeven hier dus eigenlijk niks extra’s voor te doen, maar kun er met de jaren wel goed aan verdienen.

Affiliate marketing komt ook steeds meer voor. Er zijn enorm veel mensen die ermee beginnen, maar er zijn weinig mensen die succesvol worden.

Veel mensen geven namelijk op, voordat ze hun eerste commissie ontvangen hebben. Eerst moet je enorm veel tijd investeren in jouw website, daarna ga je er pas geld aan verdienen. De eerste commissie komt pas na 3 tot 6 maanden.

Als je 3 maanden elke dag een blog schrijft, en je verdient niks, dat is niet erg motiverend. Affiliate marketing is écht iets voor de lange termijn. Na één jaar kun je al serieus geld verdienen. Het ligt er aan hoeveel tijd je er zelf in stopt.

Als je elke dag een blog schrijft, is de kans op succes groter. Dit bericht moet wel uit minimaal 1250 woorden bestaan. Soms probeer ik dit met minder, maar 1250 woorden zijn écht wel nodig om gevonden te worden in Google.

Investeren in een bedrijf

Investeren in een bedrijf kan een vorm zijn van actief, maar ook van passief inkomen. Sommige investeerders zijn namelijk heel erg betrokken, terwijl andere mensen zich niet of bijna nooit laten zien.

Er zijn veel verschillende soorten investeerders. Elk mens pakt het aan op een andere manier. Als je weinig met dit bedrijf bezig bent en je toch geld krijgt, kun je dit zien als passief inkomen.

Het ligt er ook aan wat voor afspraken zijn gemaakt. Sommige investeerders krijgen een deel van de winst, andere krijgen niks.

Een app maken

Met een app kun je enorm veel geld verdienen. Achter veel, veel gespeelde spelen zitten enorme bedrijven. Een app ontwikkel je en moet je updaten, maar je verdient er ook geld aan, wanneer je er niet mee bezig bent.

Dit geldt zeker als jouw app veel spelers heeft. In de nacht wordt de app ook gespeeld, dan verdien je ook geld.

Je kunt een app zien als passief en actief inkomen. Het is wel een mooie manier om een passief inkomen te generen.

Wil je dit? Dan zul je wel kennis moeten hebben van programmeren. Als je een game wilt laten maken, is het handig als je dit zelf kunt. Anders wordt het namelijk enorm duur.

Een webshop maken in digitale producten

Een webshop maken, digitale producten maken, het kost enorm veel tijd. Maar met de jaren kun je er een mooi inkomen mee opbouwen.

Als je namelijk e-books en cursussen meegaat verkopen, hoef je deze maar één keer te maken. Maar je kunt er wel jaren geld mee verdienen.

Conclusie

Het is op verschilellende manieren mogelijk om een passief inkomen te genereren. Voor iedereen zit er wel een manier tussen. Steeds meer mensen zoeken naar een manier van passief inkomen, als wordt steeds duurder. De inflatie is enorm, terwijl de meeste lonen niet of nauwelijks verhoogd worden.

Met een passieve inkomstenbron, bouw je aan een passief inkomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Education Template